Är du sugen på semester hemma?

Nja, egentligen inte kanske. Men man har väl kanske inte så mycket val detta året. Det är liksom bara att bita ihop och inse att man får ta det som det kommer och försöka att inte bli allt för besviken. Man får verkligen sänka sina förväntningar på semester utomlands i ett varmt land med god mat och härliga stränder och istället njuta av det vi har hemma. Men detta behöver faktiskt inte innebära att man sänker förväntningarna. Med betongpool i trädgården lovar jag att det kommer att kännas som att du är utomlands, det är egentligen bara lite härliga restauranger och all inklusive som saknas där hemma.

Semester hemma kan vara minst lika bra

När vi byggde betongpool i trädgården förra året så insåg vi att semester hemma kan vara minst lika bra, om inte bättre, jämfört med en semester till Europa på sommaren. Vi kan i och för sig inte styra över vädret, men man kan ha otur med det runt om i Europa också. Har du en betongpool i trädgården behöver du inte alltid vara stressad över fint väder, för när det väl kommer så är du på en bra plats för att kunna svalka ned dig. Man blir dessutom lite bortskämd och kan bjuda hem folk över typ varje dag för att man är så himla glad att kunna visa upp poolbygget som vi kämpat med.

Det kanske dröjer ett litet tag innan vi får åka utomlands som vanligt igen, om vi någon gång ens kommer göra det. Men samtidigt så gör inte det mig någonting eftersom vi har den här poolen och att jag har fri tillgång till den. Barnen älskar det, jag älskar det, min man älskar det och inte minst gillar vår plånbok det jämfört med en vecka i Grekland. Go pool!