Oerhört tragisk händelse på mjölkgård

Jag har nyligen läst på Aftonbladets nyhetssida om en oerhört tragisk händelse som inträffade på en mjölkgård med omkring 18 000 nötkreatur som omkom i en explosion orsakad av brand. Det är sorgligt att se hur ett så stort antal djur måste ha lidit och förlorat livet, och att det även har skadat en person allvarligt. Jag är särskilt bedrövad över att veta att det är en tragedi som inte kunde ha undvikits.

Jag är också särskilt ledsen över att veta att många djur har förlorat sina liv på grund av den här tragiska händelsen. För att skydda djurens liv är det viktigt att alla följer säkerhetsprocedurer och att alla som ser tecken på brand omedelbart rapporterar det till rätt personer.

Länk till händelsen: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VPoMg3/18000-djur-innebranda-i-ladugard.

Trevlig helg alla, vädret ser ut att bli ok så man kan jobba på i trädgården 🙂