Din städfirma i Kinna

En klasskompis till mig bor i Kinna och berättade att dem en dag hade haft sådana himla problem med hennes mammas lägenhet. Hon hade blivit ganska gammal och bodde dessutom kvar i deras stora hus som hon vuxit upp i, men städningen hade definitivt blivit en utmaning. Inte nog med att hon skulle hinna städa allt så kände hon väl också att det inte blev riktigt bra. Nu i slutet så städade hon halva huset åt gången men insåg väl då också att halva huset alltid var smutsigt eftersom det gick en liten tid emellan det att hon var igång med städandet igen. Dammråttan i Kinna blev däremot henens räddning på många sätt och vis.

Dammråttan i Kinna

Dels så fick hennes mamma väldigt bra hjälp med att göra en rejäl storstädning första gången dem var där. Inte bara torka ytor utan verkligen en rengöring av skåp och speciellt blev det en himla skillnad i både badrum och kök. Där är det dessutom alltid lika tråkigt att städa tycker jag eftersom man stökar ner ganska snabbt igen. Dessutom spred sig detta till flera i trakten och många Kinnabor fick reda på hur rent det blir med hjälp av Dammråttan och att Dammråttan i Kinna faktiskt existerar. Både företagare och privatpersoner bokade under våren städ, allt för att helt enkelt ha tid till annat som är roligare här i livet.

Det som dessutom blev så roligt med historien i sig var att min klasskompis berättade detta för mig och jag sitter i exakt samma situation fast med min svärmor som bor i ett alldeles för stort hus själv. Därför tog vi kontakt med Dammråttan här i Borås och nu är dem även hemma hos henne och gör det fint varje vecka. Så himla fantastiskt och en prisvärd tjänst!