Nytt år – Ny inredning som peppar till att komma tillbaka efter julledigheten

Nu när det närmar sig nytt år tycker jag det känns som en bra tid att byta ut delar av vår gamla verkstadsinredning här på jobbet. Mycket av inredningen borde ha bytts ut för längesedan, men tiden springer ju lätt iväg som ni ju säkert vet. Nu har vi i alla fall bestämt oss för att ta tag i detta och göra det fint och nytt inför det nya året. Då känns det lite extra roligt och peppande att komma tillbaka till arbetet igen efter julledigheten.

Funktionella verkstadsskåp som sväljer mycket förvaringsutrymme

Denna gång har vi slagit på stort och investerat i bland annat nya arbetsbänkar med funktionella verkstadsskåp som sväljer mycket förvaringsutrymme, som vi kände stod högt upp på prioriteringslistan. Vi bestämde oss även för att köpa in lite mer ergonomiska arbetsstolar och skrivbord som vi så länge pratat om att vi borde ha. Man måste ju göra vad man kan för att ta hand om sin kropp, och med tanke på att vissa av oss sitter väldigt mycket framför datorn med administrativt arbete så kändes detta viktigt att införskaffa nu en gång för alla.

Bra belysning för att tillgodose arbetsytorna med det ljus som behövs

Utöver detta har vi även beställt lite andra saker, som bland annat ny belysning som faktiskt sjungit på sista versen ett bra tag nu. Det är tråkigt med gamla armaturer som glappar och inte tillgodoser arbetsytorna med det ljus man behöver så det kändes som en enkel grej att åtgärda för att underlätta arbetsdagen något. Nu när man tänker efter så förstår jag inte varför vi väntat så länge med att ta tag i detta med att införskaffa ny lager och verkstadsinredning, men det är bättre sent än aldrig, som man brukar säga.