Det är jobbigt att flytta

Vi flyttade för två månader sedan efter att vi inte hade flyttat på 15 år. Oj, vilket jobb det var att flytta. Även om vi anlitade en flyttfirma så var det himla mycket jobb med utrensning av prylar inför flytten.

Ska man göra som vi och flytta från en stor villa till en något mindre lägenhet blir det mycket man måste göra sig av med. Barnen tog det dom ville ha, men fortfarande var det massor av prylar och möbler kvar som vi fick göra oss av med på olika sätt.

Jag sålde många av möblerna på Blocket och prylarna lade jag ut på en sida för lokal försäljning i stan där vi bor. Myrorna var också och hämtade en hel del grejer. Resten fick vi helt enkelt köra till återvinningen.

Efter flytten – flyttstädning

När man är klar med själva flyttandet så har man den tråååkiga flyttstädningen kvar. När man bara vill ägna sig åt att fixa med sitt nya hem så måste man tillbaks till huset och flyttstäda. Men vi hittade ett jättebra städföretag som vi anlitade för detta – Stormtrivs fixade vår flyttstädning på ett professionellt sätt.

Istället för att ägna flera dagar åt att städa ur huset så kunde vi ägna oss åt att inreda vår nya lägenhet. För oss som har heltidsjobb och många andra aktiviteter i veckorna var detta guld värt. För mig var det viktigt att snabbt känna sig som hemma i den nya lägenheten. Ju snabbare allt kommer i ordning desto snabbare kan man få den där hemkänslan.

Så om du ska flytta och bor i Linköping eller Jönköping så kan du få proffsig hjälp med din flyttstädning av Stormtrivs.

Ps. Vi anlitar nu Stormtrivs även för vår vanliga städning. Varannan torsdag kommer vi hem till en skinande ren lägenhet, vilken lyx!